(GLASWEEFSEL)

Glasweefselbehang is in zijn geheel vervaardig uit gewoven glasvezel. Het grote voordeel van glasweefselbehang is dat het zeer sterk is en in iedere kleur muurverf is af te werken. Het camoufleert scheuren en oneffenheden in de wand en past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Bij Flevo Painting heeft u de keuze uit een aantal dessins! 

Het materiaal: 
Glasweefselbehang is in zijn geheel vervaardigd uit gewoven glasvezel.

  – Dit materiaal is ettelijke malen sterker dan renovlies, 
  – lastiger te verwerken en te verwijderen
  – Verschillende dessins (ruitje, blokje)

 

glasvezelbehang

Flevopainting: specialisten in glasvezelbehang en renovlies

Huizen, appartementen, werkruimten, winkels, hotels, scholen, buurtcentra en andere gebouwen voorzien we van het gewenste type glasvezelbehang. In het behangen met renovlies zijn we de absolute specialist:

 • We adviseren u over de juiste dikte van het behang op basis van de ondergrond. Elke muur krijgt de juiste oplossing.
 • Oud behang verwijderen we op een deskundige manier van de wanden, indien dit noodzakelijk is. Soms kan het mogelijk zijn om een speciaal renovliesbehang over bestaand behang van glasvezel te plakken. Een juiste bewerking van de ondergrond is belangrijk voor een goede hechting van behang. We leggen u alle opties voor.
 • Onze werknemers zijn gecertificeerd en goed bekend met de eigenschappen van de materialen. U krijgt behangers over de vloer met een ervaren stabiele hand die garant staan voor een professionele job.
 • Het resultaat is schitterend. Egaal behangen muren die in elke denkbare kleur geverfd kunnen worden.
 • We gebruiken de beste materialen
 • Ook partners in zoals Kitbedrijf kitbedrijf Amsterdam en Glaszetter Amsterdam.

 

 

RENOVLIES behang

 

Bij Flevo Painting zien wij steeds vaker dat er voor renovlies wordt gekozen in nieuwbouw.  En dat is niet zonder reden. Nieuwbouw woningen hebben de eigenschap nog te gaan werken in de eerste 2 jaar, hierdoor kunnen krimp en zet scheuren ontstaan. Wanneer de wanden worden afgewerkt met stucwerk kunnen hierdoor zichtbare scheuren ontstaan. Renovlies is sterk en heeft een  scheur overbruggend karakter waardoor de kans op zichtbare scheuren zeer gering is. Doordat renovlies een gladde afwerking heeft biedt het dezelfde strakke uitstraling als stucwerk en is in iedere kleur muurverf af te werken.  Hierdoor is renovlies een goed alternatief voor glad stucwerk. Een ander voordeel is de verwerkingsprocedure die hoger ligt dan bij  stukadoren waardoor het ook  prijstechnisch voordelig is. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het aanbrengen van renovlies, dan kunt u ons bellen of mailen.

 

WAT IS RENOVLIES?

Het materiaal: Renovlies is een vliesbehang
-Vliesbehang bestaat uit meerdere lagen, waarbij de onderste laag meestal van een dun glasvlies is gemaakt. De laag daarboven bestaat uit vinyl of papier. 

 • Gladde afwerking (geen structuur)
 • Is goedkoper dan nieuw stucwerk te laten aanbrengen
 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Is krimp en scheuroverbruggend
 • Makkelijk te verwerken en te verwijderen
Call Now Button