Schildersbedrijf Almere Buiten

Op zoek naar een vakkundige schilder in Almere Buiten en omgeving voor het laten schilderen van uw woning of appartement? Dan is Flevopainting uw vakman. Niet alleen verzorgen wij netjes en professioneel al uw schilderwerk buiten aan deuren, kozijnen en ander houtwerk, u kunt ook bij ons terecht voor diverse wandafwerkingen, zoals stuken, spuitwerk, behangen en diverse schilderwerkzaamheden binnen.

Vakschilder van de regio

Wij leveren als schildersbedrijf Almere Buiten al ruim 13 jaar onze schilderdiensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. En ook hotels, scholen, mkb-bedrijven en winkels maken deel uit van onze grote klantenkring. Onze klanten profiteren altijd van een voordelig tarief en duurzaam, net schilderwerk. Bovendien kunnen woningcorporaties en VVE’s gebruik maken van breed pakket aan scherp geprijsde onderhoudsdiensten. Tevens kunt u ons inzetten bij renovaties en nieuwbouw. Daarbij werken we nauw samen met verschillende lokale aannemers en bouwbedrijven.

Flevopainting biedt als schildersbedrijf Almere Buiten:

 • Compleet servicepakket aan binnen– en buitenschilderwerk
 • Professionele schilderwerken voor nieuwbouw, oudbouw en renovatie
 • Onderhoudsschilderwerk gebouwen en appartementen
 • Winterschilder werkzaamheden
 • Houtreparaties zoals houtrot
 • Reiniging en impregneren gevels en muren
 • Alle soorten wandafwerking, o.a. behang, glasweefsel, muurverf
 • Stuken inclusief voorbewerking
 • Spuitwerk (sierpleisters, airless spuitwerk wandbeplating)

Volledige service in buitenschilderwerk

Regelmatig schilderen houdt uw huis in topconditie. Vooral houtwerk buiten dient om de paar jaar een nieuwe verflaag te krijgen om het goed te beschermen tegen de inwerking van UV en vocht. Zo kan het niet gaan rotten. Bij Flevopainting bent u verzekerd van uitmuntend en duurzaam lakwerk aan kozijnen, deuren en daklijsten. En mocht er toch rot of aantasting worden geconstateerd, dan hebben wij de expertise in huis om dit direct met de juiste middelen te herstellen en egaliseren. Dat doen wij uiteraard altijd in overleg met de klant.

Overzicht voordelen van Flevopainting:

 • Professioneel & vakbekwaam schildersbedrijf voor Almere Buiten
 • Altijd scherp in tarief
 • Voordelige onderhoudscontracten voor bedrijven, VVE en woningcorporaties
 • Vast team vakgediplomeerde schilders
 • Ruim 13 jaar expertise in schilderwerk en stucwerkzaamheden
 • Uitsluitend gebruik van duurzame verven en middelen
 • Netjes & zorgvuldig in uitvoering
 • Uitgebreide garanties op onze schilderwerken

Schildersbedrijf Almere Buiten voor airless spuittechniek

Wilt u kunststof of stalen wanden of gevels van uw pand laten verven omdat deze aan verkleuring of verwering onderhevig zijn, dan kan Flevopainting dat verzorgen met airless spuitwerk. Deze specialistische spraytechniek garandeert op dit soort oppervlakken een strak en duurzaam verfresultaat. Dergelijk onderhoud gaat ook aanzienlijk sneller en is budgettechnisch voordeliger dan traditioneel schilderwerk. Afhankelijk van de ondergrond ontvangt u namelijk 5 tot 10 jaar garantie op dit schilderwerk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt bij schildersbedrijf Almere Buiten altijd, zonder enige verplichting, een offerte voor schilderwerk aanvragen, inclusief verfadvies. We komen dan bij u langs om de klus te bespreken, checken meteen de conditie van de te behandelen muren, wandplaten, kozijnen, deuren en andere houtwerk, en stellen voor u een heldere prijsopgave op. Mochten er tijdens de schilderklus onverwachte zaken naar voren komen, dan krijgt u van ons eerst een indicatie van de herstel- of andere meerkosten, en overleggen we met u voordat we daarmee aan de slag gaan. Wij werken met verschillende glaszetters bedrijven en parketteurs samen

Altijd net & verzorgd schilderwerk

Van offerte tot uitvoering op locatie, bij schildersbedrijf Almere Buiten ontzorgen wij u compleet. Niet alleen bent u altijd verzekerd van duurzaam schilderwerk met hoogkwalitatieve verven die voldoen aan alle huidige normen, we zorgen ook dat u tijdens de schilderklus tevreden kunt zijn. Zo laten we onze schilderwerken nauw aansluiten op uw persoonlijke planning. Of we stemmen dit volledig af met andere ingeschakelde installateurs,  bouwbedrijven en aannemers tijdens nieuwbouw of renovatie. Schilderen we tijdens de openingsuren van uw bedrijf, school of hotel, dan zorgen we voor zo min mogelijk overlast voor werknemers en bezoekers. Daarbij wordt gezorgd voor alle nodige bescherming van de inrichting en omgeving, en een zo schoon mogelijke werkplek. Ook gespecialiseerd in damwand spuiten.

Website laten maken door Studio Webdigi en Mannen Werk. Geoptimaliseerd door de SEO Specialist.

Call Now Button