Flevopainting, uw schildersbedrijf in Almere Stad

Op zoek naar een erkend schildersbedrijf in Almere Stad met hart voor buitenschilderwerk en schilderwerk binnenshuis? Dan is Flevopainting uw expert. Met ons vakbekwame team leveren we al meer dan 13 jaar diverse schilderdiensten. Voor zowel particulieren, bedrijven, wooncorporaties en winkels. Ook voor stucwerk, kitten, parket schuren, behangen en spuitwerk (tevens airless) bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij dé partner bij renovaties en nieuwbouw, en werken in opdracht van verschillende lokale aannemers en bouwbedrijven.

Flevopainting schildersbedrijf Almere Stad biedt:

 • Binnenschilderwerk en sauswerk
 • Buitenschilderwerk & winterschilder diensten
 • Stuccen
 • Houtrotbehandeling
 • Reinigen en impregneren muren en gevels
 • Behangen en andere wandafwerkingen
 • Sierpleisters, spuitafwerking & airless spuitwerk metaal en kunststof

Schilder voor het MKB & onderhoudscontracten

U bent daarbij altijd verzekerd van:

 • Voordelige tarieven op al ons schilder- en sauswerk
 • Gebruik van duurzame en hoog kwalitatieve verven en materialen
 • Vast team van vakbekwame schilders
 • Uitstekende garantie op schilderwerk
 • All-inn service en onderhoudspakketten VVE’s en zakelijke markt

Naast uitgebreide schilderdiensten voor particulieren zijn wij ook de schilder vakman voor MKB, scholen, hotels, VVE’s en woningcorporaties. Niet alleen voeren we diverse schilder- en reinigingsprojecten uit aan gevels, kozijnen, buiten- en binnenmuren, u kunt ons ook inschakelen voor het regulier onderhoud. Laat u het schilderwerk van uw winkel, kantoor, bedrijf of appartementencomplex via een onderhoudscontract lopen, dan bent u er altijd van verzekerd dat uw pand periodiek nagelopen en bijgeschilderd wordt. Met schildersbedrijf Almere stad voorkomt u dus achterstallig onderhoud.

Voordelig in maatwerk onderhoudscontracten

Een onderhoudscontract voor schilderwerk is bij Flevopainting altijd maatwerk en wordt volledig afgestemd op wensen, budget en planning. Hoe het onderhoudsschema er precies uit komt te zien, stellen we samen met de klant vast. Is er tussentijds extra schilderwerk nodig, dan passen we dit keurig in. Flevopainting biedt als schildersbedrijf Almere stad voordelige onderhoudstarieven en kan ook direct door vastgoedbeheerders worden ingeschakeld.

100% ontzorgen in schilderwerkzaamheden

Ziet u op tegen een schilderklus vanwege eventuele overlast? Flevopainting zorgt als het schildersbedrijf in Almere stad van A tot Z voor het volledig netjes afwerken van het project. Behalve dat we al het regelwerk uit handen nemen, geven ook kleur- en verfadvies, zorgen voor een helder overzicht van werkzaamheden inclusief prijs en planning, er gaat een vast team schilders bij u aan de slag, en we zorgen voor zo min mogelijk hinder tijdens de klus. Behalve dat we daarbij meubilair, vloeren, trappen en andere kwetsbare zaken in en om het huis of pand beschermen, zorgen we ook voor een veilige werkomgeving, voor u, eventuele werknemers en voor onszelf. Na iedere dag ruimen we netjes op, zodat u, indien het kan, gewoon doorgang heeft in de ruimte.

Schildersbedrijf Almere stad voor airless spuitwerken

Flevopainting is specialist in airless spuitwerken voor bijvoorbeeld kunststof of stalen wandbeplating en gevels. Op die manier worden deze goed beschermd tegen verkleuring, verwering en roest. Verf sprayen heeft ten opzichte van verven met kwast- of roltechniek als voordeel dat de verf meteen in de juiste dikte wordt aangebracht. Het werkt ook nauwkeuriger, strakker en sneller waardoor het ook budgettechnisch interessant is. Het is de ideale oplossing voor duurzaam onderhoud, want u krijgt bij ons schildersbedrijf Almere stad 5 tot 10 jaar garantie op onze spuitwerken (afhankelijk van de ondergrond). Ook goeie contacten voor parket schuren.

Direct een overzichtelijke offerte 

Wilt u weten wat Flevopainting als schildersbedrijf Almere stad voor u kan betekenen? U kunt altijd een vrijblijvende offerte voor schilderwerk aanvragen, inclusief verfadvies. Onze vakschilder komt dan bij u langs, neemt de werkzaamheden op en maakt een inschatting en calculatie van de te verrichten werkzaamheden. Deze verplicht u tot niets, maar u zult direct overtuigd raken van onze expertise en scherpe tarieven.

Website laten maken door Studio Webdigi en Mannen Werk. Geoptimaliseerd door de SEO Specialist.

Call Now Button