Schildersbedrijf in Almere inschakelen? 

Wilt u uw huis of appartement laten schilderen en een vakkundig schildersbedrijf in Almere inschakelen? Dan is Flevopainting uw professionele partner in schilderwerken. Wij bieden een uitgebreid pakket aan schilderdiensten voor buiten en binnen. Dit doen wij voor zowel particuliere huizenbezitters als zakelijke klanten. Ook werken we nauw samen met lokale bouwbedrijven en aannemers. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van een breed aanbod in wandafwerking voor een zeer scherp tarief.

Flevopainting is het schildersbedrijf in Almere voor :

 • Compleet binnen– en buitenschilderwerk
 • Schilderdiensten voor nieuwbouw, oudbouw en renovatie
 • Onderhoudsschilderwerk gebouwen en appartementen (VVE)
 • Winterschilder diensten
 • Houtrotreparaties
 • Voorbewerking, reiniging en impregneren gevels en muren
 • Diverse wandafwerking; behang, glasweefsel, muurverf
 • Stucen
 • Spuitwerk (zoals sierpleister, airless spuitwerk)

Breed pakket schilderdiensten

Bij Flevopainting staat ontzorgen van de klant voorop. Daarom regelen we als schildersbedrijf in Almere alles voor u. Van de grondige inspectie en analyse van houtwerk en muren, en het geven van kleuradvies, tot de complete wandafwerking met stuc, verf en coatings. Wij verzorgen schilderdiensten voor buitenmuren, binnenwanden, houtwerk, dakgoten, kozijnen, vloeren, deuren en trappen. Verder zorgen wij ook voor alle herstel- en egaliseerwerkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor houtrotreparaties, het stucen van wanden, het afwerken van muren met glasvezelbehang.

Dé schildervakman

Ons schildersbedrijf in Almere zit al 13 jaar in het vak. We leveren onze diensten inmiddels aan een grote groep tevreden klanten waaronder scholen, hotels, kantoren, MKB-bedrijven en winkels. Ook verenigingen van eigenaren profiteren van onze totaalservice. Door onze voordelige onderhoudspakketten zijn appartementengebouwen ieder seizoen weer verzekerd van vakkundig onderhoud.

Voordelen van Flevopainting op een rij:

 • Vakbekwaam schildersbedrijf voor Almere en regio
 • Scherp in tarieven en voordelige onderhoudscontracten
 • Betalingen in termijnen zijn mogelijk
 • Altijd vast team van gediplomeerde schilders
 • Expertise in duurzame onderhouds- en schilderwerken
 • Zorgvuldig en netjes in uitvoering en afwerking
 • Altijd uitgebreide garantie op schilderwerk
 • Kozijnen en glasonderhoud 

Volledig ontzorgd

Onze klanten moeten 100% tevreden zijn. En dan draait het niet alleen om de hoogwaardige kwaliteit van het schilderwerk, stucen of wandafwerking. We willen graag dat u ook over onze aanpak en uitvoering te spreken bent. Daarom ontzorgen wij als schildersbedrijf Almere u gedurende de hele schilderklus.

Als we aan het werk gaan zijn we niet alleen duidelijk in communicatie over de uit te voeren werkzaamheden en de planning. U ontvangt ook een heldere prijsopgave waarin alle onderdelen duidelijk zijn benoemd. Komt er onverwacht meerwerk naar voren, bijvoorbeeld door houtrot? Dan wordt dat altijd eerst met de klant besproken voordat we dat oppakken.

Komen we bij u schilderen, dan gaat er een vast team voor u aan de slag. Ook worden de werkzaamheden met minimale overlast voor de omgeving en de bewoners uitgevoerd. U zult dus nauwelijks merken dat er geschilderd wordt. Uiteraard zorgen we daarbij voor een goede bescherming van de inrichting en een schone werkplek.

VVE en onderhoudscontracten via schildersbedrijf Almere 

Wij doen ook onderhoudsschilderwerk aan flats, gebouwen en appartementencomplexen. Wilt u bijvoorbeeld als VVE de garantie hebben dat uw schilderwerk ieder jaar de juiste aandacht krijgt? Dan kunt u voordelige onderhoudscontracten afsluiten met ons schildersbedrijf in Almere. Voor de komende 10 jaar zorgen we ervoor dat uw schilderwerk er piekfijn uitziet, voor een aantrekkelijk prijs. Ook contacten met parketteurs in Almere.

Snel & resultaatgericht

Schilderwerk staat soms niet op zichzelf. Vaak worden we ingeschakeld bij een verbouwing, de installatie van een andere keuken of bij nieuwbouw. Dan loopt de planning wel eens anders, en dat begrijpen we. Daarom zijn wij flexibel inzetbaar en we stemmen onze werkzaamheden volledig af op uw tijdsplan. Bovendien zijn onze lijnen kort en ons team kan ook rechtstreeks in contact treden met de aannemer om de juiste werkvolgorde overeen te komen.

Call Now Button