BEDRIJVEN / HOTELS / SCHOLEN

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Op het moment dat er onderhoudswerkzaamheden aan uw pand moeten worden uitgevoerd, wilt u daarom dat dit zo ‘geruisloos mogelijk’ gebeurt. Flevo Painting begrijpt dat en handelt daarnaar.

Flevo Painting werkt met servicegerichte, ervaren, gediplomeerde schilders die uniform gekleed zijn. Beleefde mensen met een juiste mentaliteit en een verzorgd voorkomen. Want op het moment dat onze mensen bij u aan het werk zijn, zijn zij ook een deel van uw ‘visitekaartje’.

Als er werkzaamheden binnen uw bedrijf worden verricht kan dit tot hinder leiden. De schilders van Flevo Painting zullen er echter alles aan doen de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Flevo Painting gaat daarin een grote stap verder!

Het is zelfs mogelijk de werkzaamheden buiten de reguliere werktijden te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld ’s avonds, in het weekend gewerkt of – indien het echt niet anders kan – ’s nachts.

Damwand- en gevelbeplating spuiten

Flevo Painting is gespecialiseerd in het spuiten van damwand- en gevelbeplating door middel van de airless spuittechniek. Ik wil meer lezen over het spuiten van damwand- en gevelbeplating!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Onderhoudscontract

Als particulier kunt u bij Flevo Painting een onderhoudscontract afsluiten voor uw woning. Een adviseur komt bij u thuis langs om de staat van onderhoud te beoordelen en een inschatting te maken van de nodige werkzaamheden de komende jaren.

Dit wordt uitgewerkt en de kosten daarvan worden omgezet naar een vast bedrag per maand. Zo ‘spaart’ u als het ware voor het nodige onderhoud aan uw woning en hoeft u niet in één keer een groot bedrag af te rekenen. U hoeft alleen maar te genieten van uw woning en u geen zorgen te maken over het onderhoud!

Hoewel het onderhoudscontract is gebaseerd op een onderhoudsperiode van meerdere jaren, is het contract per maand opzegbaar! U zit er dus niet automatisch meerdere jaren aan vast. Het openstaand saldo (het bedrag dat nog niet is afgelost of te veel betaald is) wordt dan op moment van opzegging met u verrekend.

Ik wil graag meer informatie over een onderhoudscontract voor mijn woning

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

 

Schildersbedrijf van Flevoland

Flevo Painting! Wij gaan in service en kwaliteit een grote stap verder!

 

036 - 536 5408

Bel voor GRATIS advies

Call Now Button