BEDRIJVEN / HOTELS / SCHOLEN

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Op het moment dat er onderhoudswerkzaamheden aan uw pand moeten worden uitgevoerd, wilt u daarom dat dit zo ‘geruisloos mogelijk’ gebeurt. Flevo Painting begrijpt dat en handelt daarnaar.

Flevo Painting werkt met servicegerichte, ervaren, gediplomeerde schilders die uniform gekleed zijn. Beleefde mensen met een juiste mentaliteit en een verzorgd voorkomen. Want op het moment dat onze mensen bij u aan het werk zijn, zijn zij ook een deel van uw ‘visitekaartje’.

Als er werkzaamheden binnen uw bedrijf worden verricht kan dit tot hinder leiden. De schilders van Flevo Painting zullen er echter alles aan doen de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Flevo Painting gaat daarin een grote stap verder!

Het is zelfs mogelijk de werkzaamheden buiten de reguliere werktijden te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld ’s avonds, in het weekend gewerkt of – indien het echt niet anders kan – ’s nachts.

Damwand- en gevelbeplating spuiten

Flevo Painting is gespecialiseerd in het spuiten van damwand- en gevelbeplating door middel van de airless spuittechniek. Ik wil meer lezen over het spuiten van damwand- en gevelbeplating!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button