Flevo Painting – makes it beautiful!

Flevo Painting is gevestigd in Almere en levert al meer dan 20 jaar schilders diensten op maat. Particulieren, bedrijven en (semi)overheden uit de provincie Flevoland, het Gooi, Amsterdam en omstreken weten Flevo Painting te vinden. Waarom? Flevo Painting gaat een grote stap verder als het gaat om service, kwaliteit, representativiteit en flexibiliteit.

De ervaren, gediplomeerde schilders van Flevo Painting zijn bijvoorbeeld uniform gekleed. Ons team bestaat uit Vakkrachten met een hoofdletter ‘V’: mensen met de juiste mentaliteit en passie voor hun vak!

Wanneer een opdracht met zich meebrengt dat er buiten kantoortijden of zelfs ’s nachts gewerkt moet worden, dan draait het team van Flevo Painting daar zijn hand niet voor om!

Flevo Painting werkt tegen scherpe tarieven en maakt vooraf duidelijke afspraken met u. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering. En bij Flevo Painting is één ding zeker: afspraak = afspraak!

De Betere Schilder

Om de kwaliteitsstandaard van ons werk en de professionaliteit van ons team te onderstrepen, is Flevo Painting aangesloten bij De Betere Schilder

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button