Wandafwerking door een specialist

Flevo Painting is gespecialiseerd in verschillende technieken van wandafwerking: renovlies, muurverf en stucwerk. Overweegt u uw wanden te verfraaien, dan komt de adviseur van Flevo Painting graag bij u langs om de conditie van de wanden te beoordelen, u over de afwerking van de wanden te adviseren en u een heldere offerte aan te bieden.

Wandafwerking

 

“Flevo Painting is gespecialiseerd in verschillende technieken van wandafwerking”.

Stucwerk

Het stukadoren is het gereedmaken van de ruwe wand voor een nader te bepalen wandafwerking. Het stucwerk moet dus worden afgestemd op de gewenste uiteindelijke afwerking. Beschadigingen in bestaand stucwerk kunnen worden hersteld en opnieuw worden afgewerkt. Ook daarvoor kunt u bij Flevo Painting terecht.

Renovlies en Glasweefsel

Het grote voordeel van glasweefselbehang is dat het zeer sterk is en in iedere kleur muurverf is af te werken. Het camoufleert scheurtjes en oneffenheden in de wand en past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Bij Flevo Painting heeft u de keuze uit talloze designs! Voor informatie over wat dit precies inhoud klik op de woorden renovlies of glasvezelbehang en bekijk de mogelijkheden voor u.

Muurverf

Flevo Painting heeft een uitgebreide collectie muurverven van verschillende merken. Muurverf kan op verschillende manieren worden aangebracht, bijvoorbeeld handmatig met een roller of machinaal door middel van spuiten (airless techniek). Ook zijn er fraaie decoratietechnieken die een muur bijvoorbeeld een speelse of een rustieke uitstraling geven. Strakke manier van wandafwerking. Vraag voor meer info naar de mogelijkheden.

Airless

Op gladde of nieuw gestucte muren wordt de airless spuittechniek vaak toegepast. Zeker wanneer een strakke en moderne uitstraling gewenst is, is deze techniek een uitkomst. Flevo Painting past deze techniek toe in alle denkbare kleuren!

Sierpleister

Sierpleister is een duurzame, chique en sfeervolle wandafwerking. Door de korreltjes ontstaat er diepte. Dat maakt de wand niet super strak, maar juist wat warmer en levendiger.

Wilt u weten wat Flevo Painting voor u kan betekenen als het gaat om wandafwerking in uw woning of pand, neemt u dan contact met ons op!

Website laten maken door Studio Webdigi en Mannen Werk. Geoptimaliseerd door de SEO Specialist.

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button