Recensies

Als vereniging van eigenaren zijn wij er bij gebaat dat ons appartementen complex in goede staat verkeerd. Een van de belangrijkste zaken is het schilderwerk. Sinds vele jaren laten wij deze werkzaamheden uitvoeren door de Fa Flevo Painting , ook dit jaar weer met een lastige klus erbij het reinigen en impregneren van de houten lamellen welke rond ons complex begeven. Deze werkzaamheden zijn weer tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Vereniging van eigenaren CANADA 1, Ron Jonker voorzitter

Beste Peter, de nieuwe site ziet er goed uit. Heel fris en duidelijk, precies waar het bedrijf Flevo Painting voor staat. Bij CarWise zijn wij zeer tevreden over Flevo Painting Schilderwerken. Wij hebben onze centrale hal en gangen een opknapbeurt laten geven en dat ziet er weer fris en netjes uit. De werkzaamheden worden keurig en rustig uitgevoerd en zonder dat je er erg in hebt, zijn jullie alweer klaar. Daarna wordt dan ook alles weer netjes opgeruimd. Voor wie een goede, nette schilder zoekt, is Flevo Painting zeker aan te bevelen.

CareWise

Na verschillende offertes vergeleken te hebben, kwam Flevo Painting als scherpst geprijsde naar voren. Opvallend was de grote flexibiliteit en nette afwerking. Omdat we midden in een verbouwing zaten en enkele dagen vertraging hadden opgelopen, kwam de planning een beetje in de war. Flevopainting speelde hier goed op in en stelde zich zeer flexibel op. Dankzij de vakkundigheid van het personeel liepen we zelfs na al het schilderwerk weer op schema. Je merkt aan alles dat het ervaren schilders zijn die erg gestructureerd en heel netjes te werk gaan. Ook de communicatie verliep erg prettig. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. 5 jaar nadat het schilderwek gedaan is, ziet alles er nog steeds perfect uit. Wij hoeven niet lang na te denken wie wij de volgende keer vragen om het schilderwerk te doen: Flevo Painting!

Wesley, Amsterdam

Toen ons huis werd opgeleverd in Noorderplassen West hebben we voor Flevo Painting gekozen om alle binnenmuren te laten doen. Gezien het hier om nieuwbouw ging, kregen we het advies van Peter om eerst alle muren met glasvezel te behangen, om vervolgens dit af te werken met spuitwerk ter voorkoming van scheuren. Het is natuurlijk ontzettend balen als er in je nieuwe afgewerkte muren zichtbare scheuren komen en die kans is zeer aanwezig bij nieuwbouw. Van dat advies hebben we 6 jaar na dato nog steeds plezier, er is geen scheur te zien in ons huis!

We hadden vrij snel waterschade, wat nog naweeën waren vanuit de bouw, dus helaas toch een verprutste muur, maar ondertussen woonden we er al en dan is het wel andere koek met wie je in huis haalt om het te herstellen. Opnieuw hebben we Flevo Painting benaderd en dezelfde jongens hebben het weer spic en span gemaakt. Nu kwam ik erachter dat je de jongens ook goed over de vloer kunt hebben, als je er al woont. Ze hebben alles keurig afgeplakt en afgeschermd, ze gaan met je spullen uiterst zorgvuldig om en willen je ook nog helpen met een vide lamp eraf halen, omdat je zelf hoogtevrees hebt, zodat je die toch ’s een keer kunt poetsen. Echt fantastisch.

Na deze ervaringen hebben we ze afgelopen jaar uiteraard weer teruggevraagd voor ons buiten schilderwerk, wat ook weer fantastisch is geworden. Ook nog dezelfde jongens in dienst na 6 jaar (wellicht zelfs al langer) wat ook veel zegt over het bedrijf waar ze voor werken. Ga zo door!

Groet,
Adriaan en Marloes

Adriaan en Marloes

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button