Flevo Painting is gevestigd in Almere en levert al meer dan 20 jaar schilderdiensten op maat. Particulieren, bedrijven en (semi)overheden uit de provincie Flevoland, het Gooi, Amsterdam en omstreken weten Flevo Painting te vinden. Waarom? Flevo Painting gaat een grote stap verder als het gaat om service, kwaliteit, representativiteit en flexibiliteit.

De ervaren, gediplomeerde schilders van Flevo Painting zijn bijvoorbeeld uniform gekleed. Ons team bestaat uit Vakkrachten met een hoofdletter ‘V’: mensen met de juiste mentaliteit en passie voor hun vak!

Wanneer een opdracht met zich meebrengt dat er buiten kantoortijden of zelfs ’s nachts gewerkt moet worden, dan draait het team van Flevo Painting daar zijn hand niet voor om!

Flevo Painting werkt tegen scherpe tarieven en maakt vooraf duidelijke afspraken met u. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering. En bij Flevo Painting weet u zeker: afspraak = afspraak!

 

Onderhoudscontract

Als particulier kunt u bij Flevo Painting een onderhoudscontract afsluiten voor uw woning. Een adviseur komt bij u thuis langs om de staat van onderhoud te beoordelen en een inschatting te maken van de nodige werkzaamheden de komende jaren.

Dit wordt uitgewerkt en de kosten daarvan worden omgezet naar een vast bedrag per maand. Zo ‘spaart’ u als het ware voor het nodige onderhoud aan uw woning en hoeft u niet in één keer een groot bedrag af te rekenen. U hoeft alleen maar te genieten van uw woning en u geen zorgen te maken over het nodige onderhoud!

Hoewel het onderhoudscontract is gebaseerd op een onderhoudsperiode van meerdere jaren, is het contract per maand opzegbaar! U zit er dus niet automatisch meerdere jaren aan vast. Het openstaand saldo (het bedrag dat nog niet is afgelost of te veel betaald is) wordt dan op moment van opzegging met u verrekend.

Ik wil graag meer informatie over een onderhoudscontract voor mijn woning

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button