Flevo painting voor professionele buitenschilderwerken

Is de buitengevel toe aan een grondige opknapbeurt? Of wilt u deze voorzien van een frisse nieuwe kleur? Flevo Painting is dan uw professionele specialist in buitenschilderwerken. Wij verzorgen al uw buitenschilderwerk waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Flevo Painting voorziet uw deuren, ramen, kozijnen, dakgoten, dakkapellen en ook ander houtwerk aan en rond het huis van een sterke, duurzame verflaag. Denk bijvoorbeeld aan gevelbeplating, schuttingen, schuren en buitenhuizen. Het onderhouden en/of afwerken van gestucte of gemetselde buitenmuren behoort ook tot de mogelijkheden. Welk verfsysteem wordt toegepast is afhankelijk van de situatie, dit kan een minerale verf, zelfreinigende verf, afsluitbare verf zijn of een milieuvriendelijke verf. Bij Flevo Painting kunt u rekenen op een deskundig advies over het toepassen van het verfsysteem en kleur. Ook zijn we specialist in airless spuitwerk bij kunststof of stalen damwand- en gevelbeplating.

U kunt bij ons terecht voor  

Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en UV.

Pluspunten buitenschilderwerken via Flevo painting: 

 • Uitsluitend gediplomeerde schilders
 • Specialist kwaliteit en in duurzaam schilderwerk
 • Veilig en netjes in uitvoering
 • Toepassen van minerale en milieuvriendelijke verven mogelijk

Wij leveren onze diensten niet alleen aan particuliere woningeigenaren, Flevo Painting voert ook buitenschilderwerk uit voor bedrijven, winkels, scholen en hotels. Bovendien wordt Flevo Painting vaak ingehuurd door bouwbedrijven en aannemers voor werkzaamheden binnen de afbouw, wilmarafbouw. Om u alle zorg voor het regelmatig onderhoud aan buitenschilderwerk uit handen te nemen bieden we onderhoudscontracten. 

Schilder in Almere inschakelen? 

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Almere? Flevo Painting levert professionele schilderwerken voor binnen en buiten waarbij kwaliteit en prijs in verhouding staan. Wij werken zowel voor particulieren als de zakelijke markt en leveren een uitgebreid pakket met diensten aan bouwbedrijven en aannemers. Ook verenigingen van eigenaren, scholen en hotels profiteren van onze schilderwerken.

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het verven van al het houtwerk van uw woning, zoals kozijnen, deuren en daklijsten, maar ook voor het netjes afwerken van de binnenmuren met stucwerk, renovlies behang of muurwerf. Zie hiervoor onze diensten, binnen schilderwerk en wandafwerking.

Wij werken met een vast team gediplomeerde schilders met passie voor het vak. Al meer dan 20 jaar leveren we in Almere en omgeving schilderdiensten op maat.

Wij ontzorgen u in schilderwerk

Van een eerste, vrijblijvend advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen het complete traject voor u. Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op uw planning.

De voordelen van Flevopainting:

 • Vakkundige schilder in Almere en de regio
 • Scherpe tarieven op schilderwerk
 • Vast team van gediplomeerde schilders
 • Expert in duurzame schilderwerken
 • Garantie op schilderwerk conform algemene voorwaarde
 • Secuur en netjes in uitvoering

Wanneer moet mijn huis geschilderd worden?

Als uw huis goed in de verf staat behoudt het optimaal zijn waarde. Bovendien beschermt een goede verflaag onderliggend hout tegen weersinvloeden. Het zorgt er tevens voor dat houtconstructies in optimale conditie blijven.

Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de vijf jaar van een nieuwe laag voorzien.

Als een verfbeurt dringend nodig is, ziet u dat aan:

 • afbladderende verf
 • barstjes en scheurtjes in de verf
 • verf dat verpoedert
 • verf die is verkleurd
 • houtrot en aantasting

Is dergelijke aantasting geconstateerd, wacht dan niet te lang met schilderen. Zo houdt u verdere aantasting van het houtwerk en eventuele extra kosten voor vervanging binnen de perken.

Sommige delen zijn sneller aan een frisse verflaag toe dan andere stukken. Zo zal een op een zuiden gelegen gevel meer te lijden hebben van zon. Ook liggende delen en onderkanten van kozijnen en daklatten zijn kwetsbaarder voor de inwerking van vocht.

Topkwaliteit schilders voor u schilderwerk

Schakelt u Flevo Painting in dan bent u verzekerd van optimale kwaliteit schilderwerk waar u komende jaren vrijwel geen omkijken naar heeft. Niet alleen zorgen we voor grondig voorwerk inclusief het weghalen van oude verfdelen, schuren en schoonmaken, we herstellen ook houtrot en kunnen onderdelen aan kozijnen en beplating vervangen. Daarnaast gebruiken we alleen duurzame A-kwaliteit merkverven. Deze zijn ook optimaal bestand tegen inwerking van wind, zand, UV, zon en vocht.

Veilig en zeker uitgevoerd

Bij Flevo Painting werken uitsluitend gecertificeerde schilders met de nodige ervaring die hun vak uitstekend verstaan. Dat betekent dat we volledig de zorgen uit handen nemen voor u tijdens het traject. Behalve dat we adviseren over de juiste aanpak, kleurstelling en middelen, gaan we ook op een veilige en verantwoordelijke wijze aan de slag.

Wij beschikken over steigers, liften en andere veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat we ook op grote hoogte buitenschilderwerken zonder gevaar voor onszelf en de omgeving kunnen uitvoeren. Uiteraard zorgen we altijd voor een nette aanpak, zonder al te veel overlast en hinder voor bewoners in of rond de woning.

Het voordeel van een onderhoudscontract

Wilt u de komende tijd niet meer voor verrassingen en onverwachte hoge kosten staan? Dan is het voordelig om voor een vast laag bedrag per maand een onderhoudscontract af te sluiten.

In plaats van dat u om de paar jaar de buitengevel volledig laat schilderen, komen we de komende 10 jaar ieder jaar langs voor een onderhoudsronde. We checken de conditie van al het houtwerk en repareren of schilderen waar nodig zodat al het schilderwerk er weer fris uitziet.

Vooral Verenigingen van Eigenaren, scholen en bedrijven die hun buitenschilderwerken goed geregeld willen hebben profiteren hiervan. Meer weten, een kostenindicatie ontvangen of een afspraak maken voor een schilderadvies voor uw woning? Neem dan direct contact op met Flevo Painting. Ook een samenwerking met wilmarafbouw,  Slotenmaker Amsterdam, gerealiseerd door SEO Specialist.

Flevo Painting

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Call Now Button