Uw huis laten onderhouden door een vakkundige schilder in Lelystad? Met de all-in service van Flevopaint ziet uw woning er altijd in perfecte conditie uit. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreid pakket aan diensten, een prettig en meedenkend schilderteam en – uiteraard – uitstekende resultaten in hoogwaardig schilderwerk. Bovendien werken we met scherp geprijsde tarieven en bieden voordelige onderhoudscontracten waarmee uw huis of bedrijfspand er altijd netjes geschilderd uitziet.

Professionele schilder in Lelystad nodig?

Naast schilderwerkzaamheden voor particuliere woningbezitters en zakelijke klanten voeren we ook diverse projecten in de afbouw uit voor aannemers die een schilder in Lelystad nodig hebben. Zowel voor nieuwbouw, oudbouw als renovatieklussen.

Flevopainting: uw schilder in Lelystad voor:

  • Al uw binnen- en buitenschilderwerk
  • Schilderwerk voor professionele afbouw, renovatie en nieuwbouw
  • Onderhoudsschilderwerk aan gebouwen, appartementen
  • Winterschilder diensten
  • Alle soorten wandafwerking, o.a. glasweefsel, muurverf
  • Professioneel stuken en sierpleisters
  • Reinigen en impregneren muren en gevels
  • Houtreparaties en houtrotsanering
  • Spuitwerk diensten; ook airless sierpleister spuiten en industriële wandplaten

 

Belang van regelmatig schilderen


Regelmatig uw huis laten schilderen is belangrijk voor ­goed onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Het zorgt er niet alleen voor dat binnen- en buitenruimtes er frisser uitzien, het beschermt houtwerk ook tegen allerlei weersinvloeden. Dat voorkomt aantasting en houtrot. Alles schilderen is voor velen een flinke klus. Flevopainting kan dat als schilder in Lelystad voor een scherpe prijs voor u uitvoeren. Daarin nemen we alles mee; van een eerste inspectie en advies voor het juiste type verf tot nodige houtrotreparaties, gevelreiniging en het aflakken in de gewenste kleur. Verder realiseren wij mooie afwerkingen van keramische parket.

Een volledig geschilderd huis voor een vast laag maandbedrag


Wilt u altijd verzekerd zijn van een gevel in superconditie zonder dat u daar ieder jaar weer over na hoeft te denken? Kies dan voor een voordelig onderhoudscontract via dé schilder van Lelystad. Voor een vast laag bedrag per maand is via Flevopainting het schilderwerk de komende 10 jaar namelijk gegarandeerd.

Het werkt zo: uw huis wordt in het eerste jaar compleet nagelopen en geschilderd. Vervolgens komt ieder daaropvolgend jaar ons schilderteam weer langs om alles te inspecteren, bij te werken en eventueel opnieuw te schilderen. Moet onze schilder in Lelystad vaker langskomen omdat u meer schilderwerk heeft, dan is dat geen probleem. We nemen alles gewoon mee. U hoeft de komende 10 jaar dus niet om te kijken naar het schilderwerk, want dat doen wij. En bovendien zit u nergens aan vast, want het onderhoudscontract is zo flexibel dat u het per maand kunt opzeggen.

Uitsluitend kwaliteitsverven

Voor schilderwerk verwacht u natuurlijk de hoogste kwaliteit. Of het nu om het aflakken van deuren, kozijnen en al het andere houtwerk buiten gaat. Of u wilt de complete binnenboel opnieuw laten witten. Dat moet niet alleen netjes gebeuren maar ook zó dat het een flinke tijd bestand is tegen gebruik en weersinvloeden. Kwaliteit is dan ook ons uitgangspunt. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde duurzame merkverven die lang hun lichtechtheid behouden en goed bestand zijn tegen stoten, UV en vocht. Dezelfde duurzaamheid bieden we ook bij alle andere materialen die we voor wand- en houtafwerking gebruiken.

Schilderen industriële wanden en panden


Flevopainting is ook uw professionele schilder als het om industriële panden gaat. Zo kunnen we met airless spuittechniek de stalen wanden van bijvoorbeeld uw loods er weer als nieuw uit laten zien. Zelfs als deze wanden in de loop der tijd zijn verkleurd of verweerd bereiken we hiermee een strak en effen resultaat. Bovendien behoedt verven dergelijke wanden voor verval. U ontvangt, afhankelijk van de te schilderen ondergrond, een garantie van 5 tot 10 jaar op deze techniek. Wij hebben een samen werking met Kitbedrijf Lelystad.

Meer weten over onze diensten? Wij werken niet alleen als schilder Lelystad, maar ook ver daarbuiten. Bel meteen om een afspraak te maken of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Website laten maken door Studio Webdigi en Mannen Werk. Geoptimaliseerd door de SEO Specialist.

Call Now Button