Schildersbedrijf in Lelystad

Is de buitenkant van uw huis, flat of winkelpand toe aan een grondige schilderbeurt? Of wilt u uw woonkamer een frisse kleur geven? Hoe groot of klein uw schilderklus ook is, Flevopainting is uw vakman. Voor een scherpe prijs bieden we met ons team een breed aanbod diensten aan particulieren en zakelijke klanten. Dat loopt uiteen van het aflakken van deuren en kozijnen tot aan het stuken en egaliseren van wanden, het repareren van houtwerk en het professioneel airless spuiten van industriële wanden.

Flevopainting: uw voordelige schilder

Wij zijn ook dé partner in afbouw bij renovatie en nieuwbouw. Ons schildersbedrijf in Lelystad werkt daarbij samen met een hecht netwerk aan bouwbedrijven, installateurs en aannemers uit de regio.

Flevopainting is de professionele schilder voor :

  • Vakkundig binnen- en buitenschilderwerk
  • Schilderdiensten voor afbouw, nieuwbouw en renovatie
  • Onderhoudsschilderwerk tbv utiliteitsbouw, kantoren en appartementencomplexen (VVE)
  • Winterschilder werkzaamheden
  • Professionele houtrotreparaties
  • Egaliseren, schoonmaken en impregneren gevels en muren
  • Diverse wandafwerkingen; o.a. behang, glasweefsel, muurverf, pleister
  • Stuken en afkitten van sanitair
  • Spuitwerk (waaronder sierpleister en verfafwerking stalen wanden)

Professionele schildervakman uit de regio

Ons schildersbedrijf in Lelystad is al meer dan 13 jaar betrokken bij diverse projecten in de regio. Onder onze klanten rekenen we naast particuliere woningeigenaren ook diverse MKB-bedrijven, hotels, scholen, winkels en kantoren. Daarnaast profiteren ook veel verenigingen van eigenaren van onze schilderdiensten. Met onze voordelige onderhoudspakketten zijn appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen namelijk meerdere jaren voor een scherpe prijs verzekerd van vakkundig schilderwerk en onderhoud. Verder voeren wij werkzaamheden uit door heel Nederland, wij zijn met name actief als schilder in Almere en Lelystad.

Airless spuiten binnen en buiten

Uw hele huis in één of twee dagen compleet laten witten? Dat kan. Met onze airless spuittechniek spuiten we latex of sierpleister. Bij het spuiten wordt de verf onder druk verneveld. Dat geeft tijdwinst, een strakker resultaat dan verven met kwast of roller en het zorgt voor een veel efficiëntere verwerking van verf. Kortom, op alle vlakken bent u voordeliger uit.

Airless spuittechniek is ook te gebruiken op gevel en wandbeplating buiten. Bijvoorbeeld op stalen wanden van loodsen. Deze verkleuren en verweren na verloop van tijd. Met onze techniek zorgen we dat deze weer snel in topconditie verkeren, compleet met nieuwe kleur en eventuele belettering. Bovendien ontvangt u 5 tot 10 jaar garantie op deze techniek.

Inspectie en voorbehandeling schilderwerk

Goed schilderwerk begint bij de basis. Daarom bent u bij Flevopainting verzekerd van een grondige inspectie van wanden, houtwerk en beplating voor we aan de schilderklus beginnen. Signaleren we houtrot, oneffenheden en verwering, dan pakken we dat direct aan. We zorgen voor behandeling en egalisatie met de juiste middelen zodat de ondergrond in perfecte conditie is voor de volgende stap in afwerking. Op die manier ziet het pleister- of schilderwerk er niet alleen netjes uit, door de betere hechting zal deze laag ook veel langer zijn kwaliteit behouden.

Snel & flexibel vakmensen

Een schilderklus is vaak onderdeel van een groter bouwproject of renovatie. En dat betekent dat planningen wel eens verschuiven. Daarin zijn wij als schildersbedrijf in Lelystad gelukkig flexibel. We begrijpen goed dat het schilderwerk wel eens moet wachten op de levering van een keuken. Of uitgesteld wordt tot de ruwbouw klaar is. Wijzigingen in tijdsplan of werkvolgorde zijn voor ons dan ook geen probleem. Desnoods kunnen we ook in de avond schilderen als dat u beter uitkomt. Of als ’s ochtends uw winkel weer open moet.

100% ontzorging, 100% kwaliteit

Kiest u voor Flevopainting als schildersbedrijf in Lelystad en omgeving, dan kiest u voor 100% ontzorging. Wij leveren vakkundig schilderwerk en stukwerk met de meest duurzame lakken, verven en pleisters die voldoen aan alle huidige normen en kwaliteitseisen. Bovendien zorgen we ervoor dat u ook voor, tijdens en na onze schilderdiensten tevreden kunt zijn. Zo ontvangt u van ons passend advies in materiaalkeuze en kleur, inclusief een heldere prijsopgave. Ook passen we onze werkzaamheden volledig aan op uw planning, werken we netjes met een altijd opgeruimde werkplek, en u ontvangt uitgebreide garantie van een flink aantal jaar.

Interesse in ons schildersbedrijf in Lelystad? Voor gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact opnemen.

Website laten maken door Studio Webdigi en Mannen Werk. Geoptimaliseerd door de SEO Specialist.

Call Now Button